Halve finales POPgroningen Talent Award komen eraan

Februari was een spannende maand voor de veertig lokale muziekacts die deelnamen aan de acht voorrondes van de POPgroningen Talent Award. De vakjury heeft er de beste acht acts uit gepikt die door mogen naar de halve finales. Op 17 maart wordt bekend welke vier bands in de grote finale tegen elkaar zullen strijden. We kunnen maar één ding concluderen: de strijd om de POPgroningen Talent Award is in volle gang!

3voor12-groningen

De T van talent zit weer in de maand, en dat betekent dat de acht halvefinalisten van de POPgroningen Talent Award bekend zijn! Franky Age, Lars Koehoorn,Hollow Men, Vera’s Charm, Kira, The Mandrills, The Movement en Ten Years Today zijn de gelukkige winnaars van de voorrondes die in februari plaatsvonden. Deze acht acts gaan de strijd op 10 en 17 maart met elkaar aan in Simplon. Speciaal voor de talentspotters onder ons volgt hieronder de essentiële informatie over de twee aankomende halve finales van de POPgroningen Talent Award.

 

Lees het volledige artikel hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s