Finale POPgroningen Talent Award: Franky Age en Hollow Men

 

Op 22 april zal de grote finale van de POPgroningen Talent Award plaatsvinden. In aanloop naar deze spannende avond stellen we graag nog even de vier finalisten aan je voor. Te beginnen met de bands Franky Age en Hollow Men. Aangenaam!

3voor12-groningen

Franky Age

‘Fresh, real and catchy popsongs with great hooks that simply won’t get out of your head’. Wie op het internet op zoek gaat naar informatie over Franky Age, zal naast deze korte bandbeschrijving binnen no-time foto’s van de coole frontman Franky en aantreffen. Bontjas, zonnebril, een weelderige bos krullen en een gitaar: qua looks valt er bij deze band weinig op of aan te merken. Maar wie is deze verschijning? En wie schuilt er nog meer achter dit mysterieuze collectief? Wij maakten aan de hand van een aantal vragen kennis met de heren van Franky Age.

Lees het volledige artikel hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s