8x Leuk koffie drinken in Groningen

Het is oktober: buiten gaan de jassen weer dicht en binnen worden de kachels gestookt. Afkicken van de zomer gaat het best door je koude handen de komende maanden te warmen aan een overheerlijk bakje koffie. Dat Groningers dol zijn op het zwarte goud is terug te zien in het straatbeeld van de stad. Op bijna elke hoek van de straat is wel een koffietentje te vinden. Toch is geen enkele koffiezaak hetzelfde. Zo weet Palazzo koffie drinken te combineren met shoppen, organiseert ’t Feithhuis maandelijks een workshop voor barista’s in spé en is de bereiding van een bakkie pleur bij Black & Bloom tot ware wetenschap verheven. Voor Marketing Groningen zette ik deze leuke koffietentjes op een rij:

  • Black & Bloom
  • ’t Feithhuis
  • PS!
  • HOLTBAR
  • World of Barista
  • MASMAS
  • TOET het TOETjesparadijs
  • Palazzo Coffee

De volledige blog voor citytrip.groningen.nl lees je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s