10 redenen om deze winter naar Groningen te komen

Er zijn het hele jaar door volop redenen te bedenken om een bezoek te brengen aan Groningen. Maar in de winter is Groningen wel érg gezellig, met alle evenementen die dit seizoen georganiseerd worden. Om die reden heb ik voor Marketing Groningen 10 redenen opgesomd om deze winter naar Groningen te komen. Een tip van de sluier: de grootste Rodin-tentoonstelling ooit in Nederland, veel knusse kerstmarkten in en rond de stad en het jaarlijkse muziekfestival Eurosonic Noorderslag dat weer voor de deur staat. Laat je inspireren door deze to-do lijst en kom deze winter genieten in Groningen.

10 redenen om deze winter naar Groningen te komen:

  1. Rodin – Genius at Work
  2. WinterWelVaart
  3. IJsbaan Grote Markt
  4. World Press Photo
  5. Santa Run
  6. Eurosonic Noorderslag
  7. Wintervuur
  8. IFFR in Groningen
  9. Kerstmarkten in en rond de stad
  10. Winterprogramma binnenstad

>> De blog voor citytrip.groningen.nl lees je hier!