Overwinter (de Volkskrant, NRC en Trouw)

Omdat Groningen zo’n te gekke stad is waar altijd van alles te beleven valt, werd deze winter landelijk een bijlage over Groningen verspreid. En hoe! De fysieke bijlage ‘Overwinter’ is maar liefst een half miljoen keer gedrukt en zat bij de zaterdageditie van de Volkskrant op 10 december 2016. En niet alleen Volkskrantlezers, maar ook de online lezers van NRC en Trouw kregen de digitale versie van de bijlage bij hun e-krant.

Onvoorstelbaar dat duizenden mensen dit boekje op welke manier dan ook in handen of op het scherm hebben gekregen. En ja, dan ben ik stiekem natuurlijk best heel trots dat op de achterzijde staat: ‘Tekst: Peggy Bouwer’.

>> Bekijk de advertorial hier.

bestand_000-10

Ja, hij zit er echt bij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s