Streekmarkten in de provincie

De marktdagen in de stad zijn de meeste Groningers wel bekend: dinsdag, vrijdag en zaterdag. Maar wist je dat er in de provincie ook regelmatig streekmarkten te vinden zijn? Verse, lokale ingrediënten die je koopt bij de boer of producent met passie voor het product. Het leuke is dat je naast een mooi en eerlijk product dan vaak ook een mooi verhaal erbij kunt krijgen.

Begin het nieuwe jaar duurzaam met fruit, groenten, zuivel, vlees, brood, eieren en ambachtelijke kant-en-klare lekkernijen van Groningse bodem. In mijn blog op toerisme.groningen.nl vind je een overzicht van terugkerende streekmarkten in en rond de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s