10 Redenen om weer eens naar Groningen te komen

‘Alsof de tijd hier heeft stilgestaan’ en ‘alles blijft hier zo lekker hetzelfde’ zijn misschien wel de meest gehoorde slogans van terugkerende Groningenverlaters. Niets is minder waar, want ik zie met eigen ogen hoe de nieuwe horecagelegenheden en winkels als paddestoelen uit de grond schieten. En ja, inderdaad zijn er daarnaast ook de eeuwige studenten, de nostalgische kroegen en d’Olle Grieze, waardoor de stad te allen tijde haar vertrouwde charme blijft houden.

Om te laten zien wat ik hier precies mee bedoel, heb ik een korte opsomming gemaakt van enerzijds de dingen die onveranderd zijn na je vertrek uit Groningen, en anderzijds de hippe nieuwkomers die je als oud-inwoner van de stad toch echt eens moet zien!

Deze ‘Lonely Planet’ voor oud-studenten in Groningen zit barstensvol waardevolle info voor de herontdekkingsreis door je oude, vertrouwde (studenten)stad.

>> De blog lees je op citytrip.groningen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s