Leuke terrasjes in de provincie Groningen

Het is lente! De winterjas kan weer de kast in en de zonnebril mag weer geshowd worden. Dit laatste doen we natuurlijk het liefst vanachter een koud glas bier of rosé op het terras. Zeg je terras in Groningen, dan denk je al gauw aan de Drie Gezusters (Grote Markt), De Uurwerker (Uurwerkersplein) of De Sigaar (Hooge der A). Maar wist je dat je buiten de stad ook bijzonder gezellige terrasjes kunt vinden?

Voor Marketing Groningen ging ik op zoek naar de leukste terrasjes in de provincie. Zo kwam ik onder andere uit in het knusse Appingedam, de Theefabriek in Houwerzijl en Lauwersoog waar je een voortreffelijk visje kunt eten.

>> Lees de blog op toerisme.groningen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s