Guilty Pleasures

Jij zet jezelf graag neer als kenner van alles dat het stempel ‘goede muziek’ krijgt. In jouw playlist zijn alle groten der aarde terug te vinden. Van swingende jazzdeuntjes van Ella Fitzgerald tot delicate melodieën van Bach. En van de legendarische hits van The Beachboys tot de scheurende gitaren van Jimi Hendrix.

Nee, foute muziek, daar moet jij natuurlijk helemaal niets van hebben! Tot… Tot je alleen thuis bent en je toch enorm zin krijgt in wat opzwepende Vengaboys, happy hardcore of dat nieuwe hitje van Dre Hazes dat je eigenlijk best wel lekker vindt.  Jazeker, ik heb het hier over guilty pleasures. Oftewel: nummers die écht niet door de beugel kunnen, maar waarop je – als niemand kijkt – stiekem compleet uit je banaan gaat.

In de primeur van mijn wekelijkse muziekrubriek op Plugify, deel ik 7 van mijn onwijs schuldige muziekpleziertjes met jullie… Staat jouw guilty pleasure er ook tussen?

>> Lees de blog op plugify.nl