Wie ben ik?

Zangeres | freelance tekstschrijver | vrolijke levensgenieter

 

Mijn naam is Peggy. Ik ben zangeres en tekstschrijver. Op deze site lees je alles over de bands waar ik in speel, de projecten waar ik momenteel aan werk, de optredens die voor de komende tijd op mijn agenda staan en de mogelijkheden tot boekingen voor mijn muziek en schrijfopdrachten.

Jazz, soul & funk

Als zangeres ben ik actief in verschillende bands in en rondom Groningen. Mijn repertoire bestaat voornamelijk uit jazz, soul en funk maar van wat R&B of pop op zijn tijd ben ik ook zeker niet vies. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Ga dan verder naar mijn muziekpagina.

Artikelen, (kook)boeken & recensies

Als tekstschrijver en pas afgestudeerde communicatie- en informatiewetenschapper heb ik geleerd om te letten op details. Wat overigens niet betekent dat ik mij beperk tot het schrijven van formele nieuwsteksten en wetenschapsartikelen, integendeel! Mijn interesse en kracht ligt bij vrijetijdsteksten. Van columns over de leukste winkeltjes in Groningen tot recensies over nog onontdekte restaurantjes, en van een interview met een lokale, upcoming band tot een volledig kookboek: ik schrijf ze allemaal! Benieuwd? Neem dan een kijkje op mijn schrijfpagina.

Peggy heeft met haar medemuzikanten opgetreden op ons kerstdiner in ’t Feithhuis. We zijn enorm tevreden over de wijze waarop zij de juiste sfeer wisten te brengen, zonder overheersend te zijn. Niets dan lof dus, graag tot een volgende keer!

René van Dijk (Impala Detachering)

Het Peggy Bouwer Kwartet zet de juiste sfeer neer bij elke gelegenheid. Of het nu voor kerst, Valentijnsdag of een bedrijfsborrel is, juist daarin schuilt de professionaliteit. De unieke combinatie van zwoele, jazzy muziek met Peggy’s aanstekelijke enthousiasme zorgt er mede voor dat onze gasten na zo’n avond met een brede glimlach de deur uit gaan. Wij zijn hartstikke trots op zo’n huisband!

Keimpe Postema (Stadscafé ~ Restaurant ’t Feithhuis)

%d bloggers liken dit: