Beoordelingen

Peggy heeft met haar medemuzikanten opgetreden op ons kerstdiner in ’t Feithhuis. We zijn enorm tevreden over de wijze waarop zij de juiste sfeer wisten te brengen, zonder overheersend te zijn. Niets dan lof dus, graag tot een volgende keer!

René van Dijk (Impala Detachering)

Ontzettend leuk optreden gehad, dat perfect aansloot bij het feest. Het Peggy Bouwer Kwartet is erg professioneel, en draagt actief bij aan een uitstekende sfeer. Het contact was zeer plezierig en proactief. Helemaal top! Leuk dat jullie kwamen spelen, en naderhand een biertje hebben meegedronken!

Roel & Tjitske Tempelaar

Wat hebben we genoten van Het Peggy Bouwer Trio op ons 25 jarig huwelijk! Heerlijke jazz en luistermuziek van zangeres, gitarist en bassist. Muziek die perfect paste bij het 40 tal gezelschap van familie en vrienden. Iedereen was enthousiast en complimenteerde ons en het Trio met de keuze, de kunde, de klasse, de performance en presentatie van het Peggy Bouwer Trio! Er was een geweldige interactie tussen publiek, muzikanten en het personeel van Hotel/Restaurant Het Gemeentehuis in Bedum. Ook dit personeel was vol lof over de muziek. Zij maken vaker van dit soort sessies mee, en niet vaak zo goed geslaagd als deze. Wat hun vooral opviel was de relaxte timing, sfeer en muzikaliteit. Deze band kan een sfeer neerzetten, waarbij iedereen gelukkig wordt. Een perfecte match met een geweldige ambiance in de zaal. Een geweldige aanrader!!

Bert Kramer & Marjolijne Vinkenborg

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een sfeervol jazzbandje die onze middagborrel net die extra ‘touch’ kon geven. Het Peggy Bouwer Kwartet was hierbij een schot in de roos! Bij aankomst op de locatie (Huize Molenaar, Utrecht) zijn we onthaald met L-O-V-E van Nat King Cole en vanaf dat moment is onze lach niet meer van ons gezicht verdwenen. Peggy’s kwartet biedt heerlijke achtergrond muziek, waarbij de meeste gasten lekker meedeinden, en sommigen regelmatig even rondzwierden. De prachtige stem van Peggy en relaxte bassist, gitarist en trompettist vulden elkaar perfect aan. De trompet, die absoluut niet overheersend was, maakte het muzikale plaatje helemaal compleet. We hebben achteraf veel complimenten gekregen over de muziek en aan een paar mensen heb ik zelfs Peggy’s contactgegevens doorgegeven. Het Peggy Bouwer Kwartet was de kers op de taart van onze borrel, en misschien wel van de hele dag. Kortom, meer dan een aanrader!

Jelle & Martine Rietveld

Voor de eerste editie van de talkshow ‘Founder Talks’ hebben we op aanraden van het Groninger Forum het Peggy Bouwer Kwartet als huisband gevraagd. Ze speelden het ene swingende nummer na het andere en zorgden voor een warme en gezellige sfeer tijdens Founder Talks. Een quote van een van de gastsprekers luidt: “Zo wil ik altijd wel binnenkomen, echt een leuke huiskamer sfeer!”, en dat is zeker mogelijk gemaakt door deze muzikanten. Erg fijn om mee samen te werken. Kan ze zeker aan raden!!

Jessica Mills (Founded in Groningen)

Op het feest ter ere van ons 40-jarig huwelijk, kwam het Peggy Bouwer Kwartet optreden. De muzikanten kwamen rustig binnen en gingen rustig weer weg. Tussendoor hebben zij ons verwend met een gevarieerd muzikaal programma en een prachtige stem met zeer goede instrumentale omlijsting. En het was nooit te hard!! Echt iedereen heeft genoten van de muziek en aanwezigheid van het Peggy Bouwer Kwartet.

Cor & Marja den Uijl

Voor het kerstdiner van Belsimpel.nl hebben we het Peggy Bouwer Kwartet gevraagd om muziek te komen maken. Ze hebben de avond echt naar een hoger niveau weten te tillen. Vanaf het eerste moment was de samenwerking erg plezierig en Peggy begreep onze insteek: ruim 230 aanwezigen een onvergetelijk diner bezorgen. Het was een fantastische avond met heerlijke jazzmuziek van hoog niveau. Als vanzelfsprekend werd er meegedacht met het thema van de avond, waardoor af en toe een mooi ‘verjazzd’-kerstnummer langskwam. Het Peggy Bouwer Kwartet heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt, wij hebben genoten!

Carlijn Koning (Belsimpel.nl)

Peggy has that rare artistic class that is so sought after. Open-minded as she is, she always manages to bring something new to the table. She is full of creativity and positive energy, qualities that allow her to contribute something unique to a performance. After living and performing in New York for seven years, I was delighted to meet this great talent from Holland. We already did a very exciting duo performance in early September 2016 and I am looking forward to many more. – With Music in Mind

Robert Bosscher (Pianist, producer, composer & Master of Music – Manhattan School of Music)

Het Peggy Bouwer Kwartet zet de juiste sfeer neer bij elke gelegenheid. Of het nu voor kerst, Valentijnsdag of een bedrijfsborrel is, juist daarin schuilt de professionaliteit. De unieke combinatie van zwoele, jazzy muziek met Peggy’s aanstekelijke enthousiasme zorgt er mede voor dat onze gasten na zo’n avond met een brede glimlach de deur uit gaan. Wij zijn hartstikke trots op zo’n huisband!

Keimpe Postema (Stadscafé ~ Restaurant ’t Feithhuis)

Peggy has a captivating voice, a great stage presence and she’s meticulously developed her own artistic style within the jazz idiom. Technically she can perform a range of difficult styles from swing to cool- and Latin jazz. In her repertoire, she even adapts contemporary pop and R & B to the jazz sound. Overall, Peggy is a highly talented vocalist with an unerring passion for real jazz music.

Dr. Kristin McGee (Associate Professor of Jazz & Popular Music at RUG)