JA, ik wil!

Liefdesliedjes voor een traan en een lach, de muzikale omlijsting op jullie grote dag.

Stel je eens voor hoe mooi jullie favoriete nummer akoestisch klinkt, terwijl de bruid richting het altaar loopt. Of hoe sfeervol zou het zijn om een jazzkwartet op de achtergrond te horen terwijl jullie met familie en vrienden proosten op de liefde? 

“Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een sfeervol jazzbandje die onze middagborrel net die extra ‘touch’ kon geven. Het Peggy Bouwer Kwartet was de kers op de taart van onze borrel, en misschien wel van de hele dag. We hebben achteraf veel complimenten gekregen over de muziek.” – Jelle & Martine Rietveld.

Jullie grote dag verdient natuurlijk de mooiste live muziek die past bij de stijl van jullie bruiloft. Daarin denk ik graag met jullie mee. Geef hieronder aan wat jullie wensen zijn, dan stuur ik zo snel mogelijk een voorstel voor de muzikale omlijsting van jullie ceremonie en/of huwelijksfeest.

“Het Peggy Bouwer Kwartet is erg professioneel, en draagt actief bij aan een uitstekende sfeer. Het contact was zeer plezierig en proactief. Helemaal top!” – Roel & Tjitske Tempelaar.

5irkpxnbt